O nama

SVET BEZBEDNOSTI
Časopis o privatnom obezbeđenju lica, imovine i poslovanja

 

Časopis Svet bezbednosti je stručni i nezavisni magazin za obezbeđenje lica, imovine i poslovanja na području Srbije, Crne Gore i Makedonije, a na web portalu časopisa (www.svet-bezbednosti.rs), posetioci mogu čitati članke iz časopisa, kao i najnovije vesti iz područja zaštite lica, imovine i poslovanja.

Časopis Svet bezbednosti nastao je na temelju znanja i iskustva uredništva etabliranog časopisa za zaštitu lica i imovine Zaštita (www.zastita.info) kompanije Tectus d.o.o., koji na hrvatskom tržištu izlazi još od 2005. godine. Tectus d.o.o. Beograd, osim u području bezbednosti, u Srbiji deluje i u finansijskoj industriji, kao izdavač časopisa Svet osiguranja.

U Hrvatskoj, Tectus se svojim izdanjima, osim u zaštitarskoj i finansijskoj industriji, etablirao i u grafičkoj i ambalažnoj industriji, kao nakladnik još tri stručno-popularnih časopisa: Svijet osiguranja, Ambalaža i REGprint.

Cilj Sveta bezbednosti je praćenje najnovijih vesti iz oblasti bezbednosti u zemlji, regionu i svetu, s posebnim naglaskom na fizičku i tehničku zaštitu, pri čemu analizira tehnološke novitete i stanje na tržištu video obezbeđenja, alarmnih sistema itd. Časopis otvara teme značajne za celokupnu industriju bezbednosti nastojeći da na stručan, ali i široj publici razumljiv način, govori o pitanjima bezbednosti koja su definitivno među ključnim pitanjima 21. veka.

Sagovornici Sveta bezbednosti su referentni predstavnici iz oblasti bezbednosti, profesori Univerziteta, predstavnici Udruženja za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije, direktori kompanija za privatno obezbeđenje, menadžeri bezbednosti, a među autorima članaka su stručnjaci iz raznih oblasti bezbednosti.

Verujemo da ćete na štampanim i online stranicama našeg časopisa pronaći mnoge odgovore na pitanja o bezbednosti uopšte i bezbednosti lica, imovine i poslovanja. Zato Vas pozivamo da se pridružite sve većem broju naših zadovoljnih pretplatnika i saradnika.

 

Impressum

Konferencija Sigurnost gradova
Konferencija Sigurnost gradova
Konferencija Sigurnost gradova
Zaštita
Svet osiguranja